Super gjest i “Ballistëve” dhe “Shvercerave”, pasi shtrinë dorën e pajtimit, bashkë dhuruan 10.000 euro për “Jetimët e Ballkanit”

“Ballistët” dhe “Shvercerat” sot në Prekazin legjendar të Adem Jasharit i dhanë fund “hasmërisë”, duke shtrirë dorën e pajtimit. E gjithë kjo u bë nën dirigjimin e dy hoxhallarëve të njohur nga Kosova, hoxhë Fatmir Latifit dhe Halil Kastratit, ndërsa prezent gjithsesi ishte edhe Bekim Jashari, nga familja e madhe

Gjest i madh nga përfaqësuesja e Kosovës, dhurojnë 25 mijë euro për “Jetimat e Ballkanit”

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll ka bërë një gjest madhështor jashtë fushës, pikërisht gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, në të cilin ndodhemi, njofton "infOSport.mk". Stafi teknik bashkë me futbollistët kanë dhuruar plotë 25 mijë euro për shoqatën bamirëse, “Jetimat e Ballkanit”, e udhëhequr nga hoxha i nderuar, Halil Kastrati, i