Shqipëria dhe Kosova bashkë, ja formacioni ideal

Formacioni ideal Shqipëri-Kosovë e parë në këndvështrimin e trajnerit Oltijon Kërnaja për “Sport Ekspres” Jemi një komb, por të ndarë me dy ekipe në futboll! Nëse do ishim një edhe në këtë sport, atëherë do të krijohej një ekip solid që do arrinte pa shumë vështirësi në kompeticionet më të mëdha