Murinjo dhe hoteli luksoz ku jeton në Mançester (FOTO)

Trajneri i Mançester Junajtedit, Hose Murinjo, kur kishte firmosur me “Djajtë e kuq” në kontratën e tij përfshihej edhe një hotel luksoz i quajtur “Lovry”, ku kishte preferuar të jeton gjatë qëndrimit në Mançester, duke mos zgjedhur ndonjë shtëpi. Murinjo vitin e kaluar e kaloi duke jetuar në hotelin e famshëm,