Përurohet salla sportive në Kamjan

Shkolla “Sabedin Bajrami” në Kamjan të  Komunës së Bogovinës, prej sot edhe zyrtarisht është bë edhe me sallë të re sportive, një investim ky prej mbi 600 mijë eurosh, me një hapësirë prej 1300 metrave katrorë, me të gjitha kushtet dhe rekuizitat sportive për futboll, hendboll, basketboll e gjimnastikë. Kjo shkollë