Kaos te Italia!Pas Bufon dhe Ventura largohen edhe tre futbollistë të tjerë

Eksodi i paralajmëruar dhe i filluar nga Xhanluixhi Bufon te Kombëtarja e Italisë është konfirmuar. Portieri legjendar italian paralajmëroi tërheqjen e tij, duke i lënë vendin Xhanluixhi Donarumas së Milanit, ndërsa gjithashtu njoftoi se pas tij, nga Kombëtarja do të largoheshin edhe De Rosi, Kielini e Barzalji. Ky i fundit, shok