Kapoja i arrestuar i “Grobari” ishte i punësuar te Partizani dhe merrte pagë mujore prej 5.000 eurove!

Policia serbe edhe më tej po heton se çfarë krimesh janë kryer nga grupi i udhëhequr nga Velja Belivuk, i cili njëherit është edhe udhëheqësi i grupit të tifozëve të Partizanit, “Grobari”. Sipas asaj që transmetojnë mediat në Serbi, i akuzuari për krime të rënda, ka qenë i punësuar te Partizani,