Morina dhe Memeti stolisen me medalje të arta nga turneu “Nikon Open” në Bullgari

Gjatë fundjavës në Sofje të Bullgarisë u zhvillua turneu ndërkombëtarë në karate, “Nikon Open”, ku morën pjesë edhe disa karateist nga Maqedonia. Kështu anëtarët e KK “Keiks” nga Shkupi, Sajra Morina dhe Mevlud Memedi arritën të fitojnë medalje të arta, kurse vendin e dytë e mori Arta Bushi, ndërkohë edhe përkundër