Falimentojnë kinezët e Milanit, fondi Eliot kërkon blerës për “kuqezinjtë”

Vjen një tjetër goditje ndaj besueshmërisë së pronarëve kinezë të Milanit. Gjykata e Popullit në Shenzhen të Kinës, deklaroi zyrtarisht të falimentuar shoqërinë “Jie Ande”, që në fakt ishte garancia dhe kasaforta e Yonghong Li, 48 vjeçar , pronar dhe President i Milanit. Deri dje per kompaninë kineze qëndronte pezull një