Alioski në Angli, por ende fiton çmime nga Lugano

Futbollisti shqiptarë me origjinë nga Prilepi, Ezgjan Alioski ka pranuar një çmim të ri, duke marrë më shumë vota nga gazetarët dhe futbollistët si “Debutues i vitit” në kampionatin elitarë zviceran. 25-vjeçari ishte njëri ndër futbollistët më të mirë te skadra e Luganos gjatë edicionit të fundit, duke realizuar 16 gola