Xhelil Asani i Shkëndijës përfundon në Uzbekistan

Xhelil Asani, i cili së fundmi ishte pjesë e Shkëndijës së Tetovës, karrierën e tij do ta vazhdojë në Uzbekistan, te skuadra e Mash’al Mubarek, njofton “infOSport.mk”. 22-vjeçari ditë më parë me mirëkuptim u nda nga Shkëndija, ndërsa nuk vonoi shumë dhe tashmë sërish do të provojë veten në futbollin ndërkombëtarë. Ai