Zhegrova (Messi kosovar) vendosi të përfaqësojë Kosovën dhe jo Shqipërinë (VIDEO)

Futbollisti i talentuar kosovar Edon Zhegrova, i cili luan te skuadra e njohur belge e Genkut ka vendosur edhe përfundimisht se cilën Kombëtare do të përfaqësojë në të ardhmen. Për këtë talent në “luftë” ishin Kosova dhe Shqipëria, me këta të fundit që kanë humbur garën, pasi Zhegrova ka vendosur