Altin Lala: Po të kishim një kombëtare, do ishim shpallur kampion bote

Ish kapiteni i Kombëtares së Shqipërisë, Altin Lala i është kthyer të flasë për futbollin shqiptar duke bërë një krahasim interesant mes Kombëtares së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës. Në një bisedë për“Ich bin Albaner”, Lala, ka thënë se do të dëshironte që shqiptarët të kishin vetëm një Kombëtare pasi tash