Lajm i mirë për spordashësit në Komunën e Çairit! Po rindërtohet palestra e njohur “Partizan” dhe plus një pishinë

Më në fund lajme të mira për gjithë sportdashësit në Komunën e Çairit, në të cilën sërish do të fillojë të gjallërojë palestra e njohur “Partizani”, por njëkohësisht në këtë komunë do të fillojë edhe ndërtimi i një pishine të re, e paralajmëruar shumë vite më parë, por që asnjëherë

Përurohet salla sportive në Kamjan

Shkolla “Sabedin Bajrami” në Kamjan të  Komunës së Bogovinës, prej sot edhe zyrtarisht është bë edhe me sallë të re sportive, një investim ky prej mbi 600 mijë eurosh, me një hapësirë prej 1300 metrave katrorë, me të gjitha kushtet dhe rekuizitat sportive për futboll, hendboll, basketboll e gjimnastikë. Kjo shkollë