‘Vojvodat’ festojnë dhe ofendojnë shqiptarët, paralajmërim për Struga Trim Lum! (VIDEO)

Tifozët e Teteksit të ashtuquajturit ‘Vojvodët’ të premten në mbrëmje nëpër qendër të Tetovës me flakadane dhe me ofendime nga më të ndryshmet ndaj shqiptarëve kanë festuar 30-vjetorin e tyre, njofton ‘infOSport.mk’. Vërtetë aspak e hijshme, nëse marrim parasysh se ata gjatë gjithë kohës derisa po festonin ishin nën përcjelljen e