Voskanjan pranë dyerve të Shkëndijës

Gjithçka është gati. Ka mbetur vetëm edhe prezantimi dhe njoftimi  nga ana e drejtuesve të Shkëndijës për transferimin e armenit, Taron Voskanjan. 24-vjeçari do të përforcojë mbrojtjen e Shkëndijës, që ishte pika më e dobët sezonin e shkuar. Voskanjan sezonin e fundit me ekipin e Karmiotissa regjistroi 20 ndeshje kampionale dhe