Një lajm i hidhur për kroatët në prag të ndeshjes gjysmëfinale me Anglinë!

Kroacia të mërkurën (11 korrik) do të zhvillojë takimin gjysmëfinal kundër Anglisë në kuadër të Kampionatit Botëror në Rusi. Është kjo ndeshja më e rëndësishme për kroatët, të cilët para vetes kanë rastin historik për tu kualifikuar në finalen e madhe dhe për të tejkaluar atë sukses historik të vitit 1998-të,