Sampdoria e pret për të nënshkruar, Valon Berisha zgjedh Vlorën!

Mesfushori shqiptarë me origjinë nga Kosova, Valon Berisha gjatë kësaj merkatoje vere ka gjasa të mëdha që ti bashkohet Sampdorias në “Serie A”. Mirëpo teksa këta të fundit e presin atë në Itali për të diskutuar çështjet financiare dhe më pas eventualisht për të nënshkruar kontratë, Valon Berisha ka vendosur që