Ferhan Hasani dhe Zhunior rrezikojnë të mos luajnë edhe kundër Apolonisë!

Plotë katër futbollistë janë në dyshim për sfidën ndaj Apolonisë për Partizanin. Valentino Murataj, Stenio Zhunior, Rron Broja dhe Ferhan Hasani nuk ishin të gatshëm për trajnerin Daja kundër Laçit, ndërsa të njëjtit rrezikojnë dhe transfertën kundër Apolonisë në Fier. Të katër këta futbollistë, janë në luftë me kohën për të