Murinjo e konfirmoi lajmin e “infOSport.mk”, porta në “Todor Proeski” ishte më e shkurtër

Para fillimit të takimit eliminatorë midis Shkëndijës dhe Totenhamit kishte ndodhur një rast i pazakontë, për të cilin “infOSport.mk” kishte njoftuar me kohë, ndërsa për të njëjtin foli edhe trajneri i Hoze Murinjos gjatë konferencës për shtyp.

“Para ndeshjes portierët e mi u ankuan se golil ishte më i vogël nga ai i zakonshmi. Kjo bëri që unë personalisht të shkoj dhe ta kontrollojë të njëjtin, pasi e di se si duket një gol. Edhe pse nuk jam portieri, unë jam një kohë të gjatë në futboll dhe e di se si duket një gol. Gjatë nxemjes së futbollistëve kërkuam ndërrimin e portës, pasi i njëjti ishte për 5 centimetra më i vogël” – tha Murinjo.

Ndodhi edhe kjo në ndeshjen Shkëndija-Totenham, njëra nga portat për 4cm më e vogël!

Leave a Reply