Osmani: Nga Sporti i karates nuk kam përfitime, por e bëj me dëshirë! (VIDEO)

Përveç sportit numrit një në botë, futbollit, që sjellë edhe përfitime të mëdha, sportet tjera nuk sjellin të ardhura të shumta. Njëri prej tyre është edhe ai i karates, që sportistët e këtij sporti hasin shumë vështirësi gjatë karrierës së tyre.

Karateisti Doan Osmani nga Gostivari, edhe përkrah shumë sukseseve në vend dhe në arenën ndërkombëtare, gjen vështirësi në anën finansiare. Osmani për këtë pjesë foli edhe në emisionin ‘Sportmania’ që transmetohet në televizionin SHENJA.

Osmani: Nga sporti karates nuk kam përfitime, por e bëj me dëshirë!

Публикувахте от Tv Shenja в 2 април 2018 г.

Leave a Reply