Nga sulmues në mbrojtës, Fatih Ismaili tregon se cili trajner ia ndërroi pozicionin (VIDEO)

Kapiten i Shkupit, Fatih Ismaili ishte mysafir në emisionin ‘Sportmania’ që transmetohet në televizionin Shenja. Ismaili përkrahë komenteve dhe objektivave që tregoi për Shkupin në këtë sezon dhe ecurinë në 8 xhirot e parë në elitë, ai ndau edhe një pjesë interesante të karrierës së tij. Ismaili në fillimet e karrierës së tij ka luajtur në repartin e sulmit, por tani e disa vite ai është qendër mbrojtës. Por, si ndodhi ky ndërrim pozicioni nga sulmi në mbrojtje, tregon vet Ismaili.

Leave a Reply