Ja arsyeja e përjashtimit të portierit Muriç nga përfaqësuesja e Kosovës!

Arijanet Muriq është përjashtuar nga kampi i përfaqësueses së Kosovës, pak orë para stërvitjes së parë të “Dardanëve” dhe një ditë para ndeshjes miqësore kundër Lituanisë. Në njoftimin e FFK-së është thënë se Muriq është përjashtuar nga kampi për arsye disiplinore, duke mos dhënë detaje shtesë. Mirëpo, KOHA nga burimet e