Sheikët i ofrojnë pagë stratosferike, David Alaba drejt transferimit te PSZH

Kërkesat e çmendura të David Alaba-s (20 milionë euro në momentin e nënshkrimit të kontratës dhe 20 milionë në sezon) kanë frikësuar kampionët e Bajern Munihut  që kanë ndërprerë negociatat për rinovimin e kontratës së austriakut që skadon në qershor. Mbrojtësi do të jetë i lirë të arrijë një marrëveshje me