Gjesti i madh djemve “kuqezi”, surprizojnë djaloshin me aftësi të kufizuara

Futbollistët e Kombëtares së Shqipërisë, i dhanë emocione të mëdha një djaloshi me aftësi të kufizuara, përpara nisjes së seancës stërvitore pasditen e sotme. Djaloshi me aftësi të kufizuara, u fut në fushën e stërvitjes me karrigen me rrota, ku ndenji për pak çaste me yjet e Shqipërisë, dhe pozoi