Festim Ebibi: E dimë kush është Shkëndija, por edhe ne kemi planet dhe synimet tona

Një ndër talentët e Renovës, Festim Ebibi, për faqen zyrtare të klubit nga Xhepçishti ka folur për ndeshjen derbi kundër Shkëndijës së Tetovës, njofton “infOSport.mk”. Edhe përkundër kualiteteve që posedon Shkëndija, Ebibi thotë se edhe Renova ka planet e saja për këtë takim, ku synohet tre pikëshi. “Jemi përgatitur maksimalisht në