Mavraj dhe zemra e tij e madhe, ndihmon jetimët musliman nga Etiopia

Mbrojtësi i Kombëtares shqiptare dhe njëherit futbollisti aktual i skuadrës së Hamburgut nga Bundesliga, Mërgim Mavraj, përveç se është një kampion i vërtetë brenda në fushë, ai gjithashtu është një kampion i madh edhe jashtë saj. Futbollisti me origjinë nga Kosova, që njihet si një praktikues i madh i fesë islame,