Super lajm për Kosovën! Ekipit ‘dardan’ i bashkohen edhe dy super talentë

Një super lajm për përfaqësuesen e Kosovës së futbollit. Prej sot, pjesë e ekipit ‘dardan’ do të jenë edhe Shkëlqim Demhasaj dhe Mirlind Kryeziu, të cilët në konsullatën e Kosovës në Cyrih, janë pajisur me pasaportat e Kosovës. Si Demhasaj ashtu edhe Kryeziu kanë luajtur deri më tani për Përfaqësuesen e