Barcelona dhe Llabinot Kabashi vazhdojnë bashkëpunimin

Barcelona ka vendosur të rinovojë kontratën me talentin shqiptarë, Labinot Kabashi. Ky i fundit do të vazhdojë të jetë pjesë e akademisë së klubit “blaugran”, që e konsideron Kabashin si pjesë të së ardhmes. Ndryshe bëhet fjalë për një futbollistë 18-vjeçar, i lindur në Finlandë, mirëpo që është me origjinë nga