Lajm bombastik nga Argjentina, Perez deshi për kundërshtarë Ajaksin dhe e përfitoi

Programi argjentinas “Jorge Ramos y su banda”, që emetohet në ESPN, ka lëshuar një lajm bombastik, duke akuzuar numrin 1 të Real Madridit, Florentino Perez. Moderatori i emisionit shfaqi një mesazh që një person pranë numrit “1” të Realit, Florentino Perez  i kishte dërguar atij. I njëjti ishte dërguar me datë