Rastet me Covid 19 te Prishtina, zyrtarë të UEFA-s në takim me zyrtarë nga Ministria e Sportit në Gjibraltar

Ndeshja midis Lincoln Red dhe Prishtinës pak orë më parë u anulua, kjo për shkak se 8 pjesëtarë të skuadrës kosovare dolën pozitiv me “Covid 19”. Ndeshja në fjalë duheshe të luhet në Gjibraltar sot me fillim prej orës 18:00. Sipas mediumit nga ky vend, GBC Neës, zyrtarë të UEFA-s ndodhen momentalisht