Lojtaret verikoreane kalojnë kufirin në Jug

Lojtaret verikoreane të hokejit në akull kanë arritur në Korenë e Jugut, për të formuar ekipin e përbashkët për Lojërat Olimpike Dimërore. Dymëbedhjet lojtaret kanë kaluar kufirin me një delegacion zyrtar dhe do të nisin stërvitjet me ekipin nga Jugu. Dy vendet janë pajtuar javën e kaluar për të formuar ekip të