Maqedonia del me një pikë nga “Olimpiko”, barazon me Italinë e madhe(VIDEO)

Përfaqësuesja e Maqedonisë del me një pikë shumë të vlefshme nga stadiumi “Olimpiko” i Torinos, pasi të përzgjedhurit e Igor Angellovskit mbyllën ndeshjen me barazim 1:1 ndaj Italisë së madhe. Loja e mirë dhe përkushtimi i madh në fushë, më në fund gjeti rezultatin. Atë që Maqedonia nuk arriti të merr