Disfata për përfaqësueset U15 dhe U16 të Maqedonisë

Përfaqësueset e Maqedonisë për futbollistë deri në moshën 15, gjegjësisht 16 vjeçare kanë pësuar disfata në ndeshjet e tyre të dyta kontrolluese, që i zhvilluan ndaj moshatarëve të tyre të Malit të Zi, respektivisht Rumanisë. Përfaqësuesja U15 që udhëhiqet nga strategu shqiptarë, Nexhat Shabani, pas barazimit 2:2 në ndeshjen e parë,