ZYRTARE, Mavraj ndahet me Hamburgun, sirena spanjolle dhe italiane

Mbrojtësi shqiptarë, Mërgim Mavraj edhe zyrtarisht është ndarë me Hamburgun. “Kisha momente të mira këtu, kam dhënë shumë mund, mirëpo është koha për tu ndarë” – kishte shkruar 31-vjeçari në profilin e tij në “Instagram”. Sipas informacioneve nga Gjermania, Mavraj ka përfituar një shumë prej 300 mijë eurosh për këtë ndërprerje

Mërgim Mavraj më gjerman se gjermanët, i pari paraqitet në stërvitjen e Hamburgut

Mërgim Mavraj njihet si një punëtorë i madh në fushën e futbollit, ndërsa gjithashtu njihet edhe për jetën korrekte që bënë. Një gjë të tillë reprezentuesi i Kombëtares shqiptare e ka dëshmuar edhe në prag të fazës përgatitore të Hamburgut që nisi sot në Spanjë, e ku shihet se Mavraj ishte