10 minuta mbronte portën!Nga mjegulla e dendur nuk kishte vërejtur se ndeshja ishte ndërprerë (FOTO)

Është kjo një foto historike nga viti 1937 që me vete sjellë një ngjarje shumë interesante që ka të bëjë me portierin legjendarë, Sem Bartram dhe mjegullën. Gjatë kohës kur po zhvillohej një turne futbolli në vitin 1937, portieri legjendarë Sem Bartram për rreth 10 minuta kishte qëndruar i vetëm në