Rrëfimi rënqethës i futbollistit të Napolit: Shisja ujë pasi më vdiq nëna për të mbajtur motrat dhe vëllezërit

Futbollisti i ri i Napolit, Viktor Osimhen tregoi për herë të parë fëmijërinë e vështirë që ka pasur në vendlindjen e tij në Nigeri. 21-vjeçari duke folur për kanalin zyrtarë të skuadrës “napolitane” tha se ka qenë i detyruar të shiste ujë për të mbajtur familjen, teksa e ëma i vdiq