Qyteti i Shkupit shpalli Thirrjen Publike për ndarjen e bursave për sportistët – nxënës të shkollave të mesme

Qyteti i Shkupit, shpalli Thirrje Publike përmes së cilës  mbështet zhvillimin dhe avancimin e sportit dhe bën ndarjen e bursave për sportistë – nxënës të shkollave të mesme, që janë banorë të qytetit të Shkupit dhe mësojnë në shkollat e mesme në territorin e kryeqytetit . “Me qëllim për të rritur

Qyteti i Shkupit shpalli sportistët më të mirë për vitin 2017-të, mundësi Salihasi sportisti më me perspektiv 

Qyteti i Shkupit sot në mënyrë solemne ndau çmimet për sportistët më të mirë të kryeqendrës sonë për vitin që jemi duke lënë pas. Çmimi i më të mirit në konkurrencë të seniorëve i takoi hendbollistit të Vardarit, Stojançe Stoilov. Në këtë konkurrencë në TOP 10 u renditën edhe dy