Rrëfimi tronditës i Redondos te Milan: “Më bllokuan gjakun dhe më bombarduan me drogë!”

Pas 6 vitesh si pikë reference në mesfushën e Real Madridит, Fernando Redondo, tashmë 49 vjeçar u shit te Milanи. Ekipi italian pagoi 3,500 milionë pesetas ekuivalente me 21 milionë euro. Pikërisht në prezantimin e tij me ekipin e ri, mesfushori argjentinasi u dëmtua seriozisht në ligamentet e krociatit dhe nisi