TV 24 distancohet nga ofendimet e Andonovskit, i kërkon falje Shkëndijës (VIDEO)

Ditët e kaluara në opinionin sportiv në vend shumë vëmendje të madhe tërhoqi paraqitja e moderatorit të emisionit “Shtëpia e Futbollit” në TV 24, njëherit zëdhënës i Federatës së futbollit të Maqedonisë. Qëndrimet e Andonovskit gjatë gjithë kohëzgjatjes së emisionit dhe më shumë fjalia përmbyllëse e bisedës me mysafirët e