Ballistët: Rrahëm Daçian, Helsinkin, Trakain…tash rradhën e ka Miravci-Vardari (VIDEO)

Një Shkëndijës shumë dominuese në fushën e blertë, me super “Ballistët”, të cilët në  fillim të takimit shpalosën një koreografi të bukur, që kishte një domethënie të madhe.

Brenda saj shfaqej një futbollistë me fanellën e Shkëndijës, tepër i fuqishëm, i cili demonstroi forcën edhe në ndeshjet e Liga Evropa ndaj Daçias, Helsinkit dhe Trakait, dhe se tanimë rradhën e ka Miravci-Vardari.

Shkëndija krijoi një sërë rastesh, megjithatë ende nuk po arrinë të gjejë golin në rrjetën e Gaçevskit.

 

Leave a Reply