“TIME” publikon listën e 100 personave më me ndikim në botë, pjesë e saj edhe Mohamed Sallah

Revista “TIME” ka publikuar listën vjetore të 100 njerëzve më me ndikim për vitin 2019-të në Botë, duke listuar të famshmit dhe atletët, duke përfshirë këtu emra, si: Ariana Grande, LeBron James, Tiger Woods, Spike Lee dhe më shumë.

“Formacioni” ndahet në pesë kategori – Pionierë, Artistë, Udhëheqës, Ikona dhe Titanë, me çdo ndikues që është intervistuar nga udhëheqësit e tjerë të industrisë.

Në kopertinën e revistës u zgjodhën vetëm Dwayne Johnson, Taylor Swift, Sandra Oh, Gayle King, yll i futbollit Mohamed Sallah dhe Nancy Pelosi.

Leave a Reply