Shkupi-Pjunik, dalin në shitje biletat

Shkupi nesër luan ndeshjen e parë si mysafirë me Pjunikun e Armenisë, ndërsa atë të kthimit do ta luajë pas një jave në stadiumin “Todor Proeski”. Pikërisht për këtë sfidën e kthimit, skuadra nga Çairi ka nxjerrë në shitje biletat. Çmimi i tyre do të jenë nga 100 denarë deri më 500 denarë.

ÇMIMET DHE PIKAT E SHITJES:

Çmimet: 100 MKD, 200 MKD, 300 MKD VIP dhe 500 MKD V-VIP.

Tobacco Shop (Expanda) – City Mall

Salla Universale – Shkup

Makpetrol – “Ilindenska”

Makpetrol – Vllae

Makpetrol – Kozle

NT Gogi – Draçevë

Grand Tobako – Tetovë

Kafe Bar Monako – Tetovë

Agora – Kumanovë

Tobako Vona 5 – Gostivar

AT Meridian – Kërçovë

AT Globus Travel – Ohër

AT Globus – Prlep

Kafe bar Coffe Lab – Shtip

Libero Travel – Koçani

Kafe bar Koncept – Strumicë

Uni son – Veles

Si dhe online në ëëë.mktickets.mk

 

 

Leave a Reply