21 futbollistët e mëdhenj që asnjëherë nuk e fituan Ligës së Kampionëve

Ne gjithmonë i kujtojmë lojtarët në atë se sa dhe çfarë trofe kanë fituar gjatë karrierës së tyre futbollistike. Megjithatë ka disa përjashtime, me një numër futbollistësh legjendar që nuk arritën të fitojnë çmimin më prestigjioz në nivel klubesh, Ligën e Kampionëve.

Disa qëndruan besnik ndaj skuadrave si Fiorentina ose Roma, të tjerët u shpërngulën aq shumë sa gjithmonë munguan në netët më të mëdha evropiane të klubeve të tyre.

Mbetet një padrejtësi e madhe që disa nga më të mirët u mohuan nga medalja më e rëndësishme europiane, ndërsa më poshtë ju njohim me gjithë emrat e futbollistëve: Zlatan Ibrahimoviç, Ronaldo, Cesk Fabregas, Françesko Toti, Roberto Baxho, Robert Levandovski, Gabriel Batistuta, Mihael Ballak, Denis Bergkamp, Xhanluixhi Bufon, Pavel Nedved, Lotar Mateus, Patrik Viera, Filip Koku, Lorent Blank, Lilian Turam, Xhanluka Zambrota, Fabio Kanavaro, Rud van Nistelroj, Hernan Krespo dhe Erik Kantona.

Leave a Reply