Edhe një kampionat i njohur europian do të rinisë në qershor!

Shtetet si Spanja, Anglia dhe Gjermania do të zbresin shumë shpejt në fushë, ndërsa edhe një sërë shtetesh të tjera kanë paralajmëruar rikthimin e futbollit. Ndër to është edhe Portugalia, që planifikon rikthimin e futbollit në muajin qershor. Portugezët do të zbresin në fushë më 4 qershor, pasi që Federata e