Tajson Fjuri në dhjetor mund të përballet me Kabajel!

Tajson Fjuri ka vendosur të përballet me Agit Kabajel në muajin e ardhshëm, me saktësisht me 5 dhjetor.

Fjuri dëshiron përballjen në Londër muajin e ardhshëm edhe nëse tifozët nuk janë të lejuar.

Kabajel është zgjedhur si kundërshtari i Fjurit dhe ka 24 orë t’i përgjigjet ofertës.

“Ne duam të luftojmë me njërin, që është Kabayel dhe do i japim 24 orë për të nënshkruar kontratën ose do lëvizim. Është i pamposhtur dhe ka rekord”.

“Ishte kampion i Evropës dhe është në ranglistën e ËBC. Ai do e shikojë kontratën dhe ne jemi duke pritur”.

“Ai ka 24 orë për të vendosur nëse do nënshkruajë dhe do e rikthejë ose do lëvizim. Është luftë, kontrata duhet nënshkruar”.

28-vjeçari gjerman është i pamposhtur në 20 ndeshjet si profesionist, derisa një ndër fitoret ishte ndaj Derek Çisora në vitin 2017.

 

Leave a Reply