Ish futbollisti i kombëtares shqiptare, Klodian Duro, banori më i ri i “Big Brother”

Ish futbollisti i Kombëtares shqiptare, Klodian Duro, është banori më i ri i "Big Brother Albania VIP 3". Ish-lojtari i Kombëtares shqiptare dhe trajneri i disa klubeve ka vendosur të izolohet në shtëpinë më të famshme të Shqipërisë. Nëse aventura e tij shkon mirë, Duro pritet të izolohet mbi 100 ditë