Bashkëshortja e Mesit hap butik në Spanjë, merr pjesë Fabregas edhe Suarez (FOTO)

Ces Fabreas është rikthyer në Barcelonë këtë të mërkurë, për të marrë pjesë në hapjen e butikut të ri në qendër të qytetit. Bashkëshortja e Lionel Mesit, Antonella Racuzo dhe ajo e Suarezit, Sofja Balbi sot kanë bërë hapjen solemne të butikut për këpucë të markës së njohur argjentinase, Sarkany. Ky