Një prej reprezentuesve të Maqedonisë rezultoi pozitiv me “Covid 19”

Portieri i Sileksit Daniel Bozhinovski ka rezultuar pozitiv në testin për Covid 19 dhe nuk do të mund të jetë pjesë e formacionit të përfaqësueses ‘A’ të Maqedonisë për ndeshjet e muajit nëntor kundër Gjeorgjisë (12 nëntor), Estonisë (15 nëntor) dhe Armenisë (18 nëntor). Bozhinovski ishte testuar të dielën pas ardhjes