“San Siro” dhe jo “Olimpiko” këtë vit do të mirëpret finalen e Kupës së Italisë

Finalja e Kupës së Italisë për sezonin 2020-2021 nuk do të luhet në stadiumin e kryeqendrës italiane, “Olimpico”, ashtu siç është bërë zakon tashmë prej vitesh, por në stadiumin e Milanos, “San Siro”. Vendimi është marrë nga Federata Italiane e Futbollit dhe pritet të publikohet këto ditë, ndërsa shkak duket se