EHF përjashton Greqinë nga KE për grupmosha të reja

Reprezentacioni i kadeteve të Greqisë është përjashtuar nga Kampionati Evropian për hendbolliste deri në moshën 17-vjeçare, që aktualishty po mbahet në Shkup. Pas skandalit nga ana e përfaqësueses greke në ndeshjen e djeshme ndaj Maqedonisë, Federata evropiane e hendbollit (EHF), shumë shpejtë sot solli vendim që Greqia të suspendohet dhe dënohet. "U